Európa legdinamikusabban fejlődő Többcsatornás Hálózata.

Szakmai csapatunk 2013 óta nyújt professzionális támogatást partnereink számára.

Csatlakozz most!
...
feliratkozó
...
copyright strike
...
megtekintés /hó
...
óra nézési idő /hó

Miért jó, ha csatlakozol?

Partner Management

Magyar nyelvű, profi ügyfélszolgálat. Nem kell többet egy YouTube súgó után feltúrnod az internetet, mi tudjuk a legtöbb kérdésedre a választ. Kérd tanácsunk, ha érdekel a csatorna management, tartalomfejlesztés, jogi és beállításokkal - policykkel kapcsolatos tréningek. Elmagyarázzuk hogyan szerezz még több nézőt, és ne kerülj jogi vitába.

Rights Management

MCN hálózatunk tagjai teljes körű tartalom- és jogi védelmet élveznek Content ID rendszerünknek köszönhetően. Gondoskodunk róla hogy más YouTube felhasználók ne tudják jogtalanul eltulajdonítani partnereink saját videó tartalmait. Megfellebbezzük a tartalmaidra jogtalanul érkező követeléseket, valamint esetleges copyright strike esetén, végig vezetünk a szükséges lépéseken a csatorna jó állapotának helyreállítása érdekében.

Technical Support

Platform updatek - tájékoztatjuk partnereinket a YouTube által bevezetett platform és policy változásokról.

Béta tesztek - A partnereink az elsők között próbálhatják ki a YouTube legújabb fejlesztéseit és eszközeit.

Bug fixek - Bármilyen hiba esetén a YouTube munkatársai közvetlenül foglalkoznak csatornáddal.

Bevételszerzés

Monetizáció és bevétel maximalizálás egyéb fizetős szolgáltatásokkal. Üzleti negyed évente részletes teljesítmény riportot küldünk a Google-től kapott adatokból, ez képezi az elszámolás alapját is. Szponzori szerződések, termékmegjelenítések és egyéb együttműködések megszervezésében is állunk rendelkezésedre.

Biztonság

Kapcsolatban állunk a YouTube minden osztályával (jogi, live stream, technikai support stb.) ha szükséges felkeressük őket neked. Hálózatunk tagjaként kiemelt védelmet élvezel a hackerekkel szemben is. Törölt vagy feltört csatornádat visszaállíttatjuk. A tévedésből letiltott funkicókat helyreállíttatjuk.

Videó Produkció

10.000 Feliratkozó feletti partnereink számára lehetőség van a YouTube Space stúdiók használatára az alábbi városokban: Berlin, London, Los Angeles, Mumbai, New York, Paris, Sao Paulo, Tokyo, Toronto, and RioFor.

Zene

Havonta 2K+ zenével megújuló saját hangkönyvtárunkból teljesen copyright free, szabadon monetizálható, minőségi zeneszámok letöltését biztosítjuk partnereink számára. A YouTube emellett több mint 150.000 zeneszámot és hangeffektet biztosít hangkönyvtárjában.

Networking

Exkluzív rendezvényeinken megismerheted a csapatot és hálózatunk többi tagját. Partnereink számára kereszt promóciós lehetőséget is biztosítunk.

Disztribúció

Zenei partnereink kiszolgálása és védelme érdekében Affiliate megállapodást kötött Magyarország elsőszámú Zenei disztribútorával, a WMMD-vel. YouTube tartalmaid megfelelő menedzselése és védelme mellett, egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehetsz zenei tartalmaid népszerűsítésének céljából: iTunes, Deezer, Spotify, GoolePlay, Youtube Music Key stb. Tartalmaid után természetesen részesülsz a Téged megillető jogdíjakban (Artisjus-on keresztül).

Members

Viszkok Fruzsi profile image
# Viszkok Fruzsi

>>>

Akarsz még?

Mik a csatlakozás feltételei?

Legalább 10db videónak lennie kell

Havonta legalább 2 videót publikálsz

Min 3 hónap idősnek kell lennie

Min 5.000 feliratkozóval kell rendelkeznie

4.000 megtekintett órányi nézési idővel kell rendelkeznie az elmúlt 12 hónapban

Nem lehet rajta szerzői jogi (copyright) figyelmeztetés (strike) vagy blokkolt videó

A csatornára feltöltött videó tartalmak a te szellemi tulajdonodat kell képezzék:

Más csatornákról letöltött-újra feltöltött videók, amelyek nem esnek a fair use kategóriába vagy nem rendelkeznek creative commons licence joggal, nem lehetnek a csatornádon.

A csatornádnak meg kell felelnie a YouTube irányelveinek.

Feel Free Fill Form

<<<

© Post For Rent 2020
1026 Budapest Riadó utca 7.